Predictive Homeopathie

Ambrish en Prafull Vijayakar
Ambrish en Prafull Vijayakar
Wat is Predictive Homeopathie?
Predictive Homeopathie is door Prafull Vijayakar ontwikkeld en volledig gebaseerd op het Organon en de Chronische Ziekten van Hahnemann. Vijayakar heeft het Organon en de wetmatigheden van de Klassieke Homeopathie gekoppeld aan de huidige kennis van de moderne wetenschap. Vijayakar en zijn volgelingen staan bekend om hun consistente resultaten in de meest zware pathologie denkbaar. Met het ontwikkelen van de Predictive Homeopathie geeft Vijayakar richtlijnen waarmee het voor elke homeopaat mogelijk is om ook deze resultaten te behalen.
 
Waarom Predictive Homeopathie?
De 3 miasma’s en de 7 lagen vormen de basis binnen Predictive Homeopathie. De 3 miasma’s van Hahnemann zijn gekoppeld aan de fysiologie van de mens en worden als 3 afweermechanismen van ons systeem beschouwd. Op deze manier is elke klacht te begrijpen. De miasma’s zijn geen theorie meer, maar geven werkelijk inzicht in en begrip van de klachten van je cliënt.
De 7 lagen worden toegelicht aan de hand van de wetten van Hering en de 3 kiembladen uit de embryologie. Met dit model weet je te allen tijde of je aan het genezen bent of aan het onderdrukken, een onmisbaar instrument voor in de praktijk!