Predictive Homeopathie in Nederland en België

Na zichzelf door middel van zelfstudie en meerdere studiereizen naar Duitsland en India te hebben geschoold in Predictive Homeopathie heeft Richard Kersten, klassiek homeopaat met ruim 20 jaar praktijkervaring, het op zich genomen om Predictive Homeopathie naar Nederland en België te halen en de theorie van Dr. Prafull Vijayakar toegankelijk te maken voor alle homeopaten in Nederland en België. Richard wordt hierin ondersteund door een aantal mede enthousiastelingen.

Om Predictive Homeopathie toe te kunnen passen is naast een hoop oefening een gedegen basis nodig van de theorie. Zodoende staat er nu een basisopleiding van 1 jaar (10 lesdagen) welke geadviseerd wordt om te volgen voordat je de diepte induikt tijdens seminars en studiereizen. Maar naast de opleiding organiseren we ook introductiedagen waarop je gewoon eens kunt kennismaken met Predictive Homeopathie.

De introductiedagen en de opleiding worden georganiseerd in Zwolle. Wil je weten wanneer er introductiedagen zijn of wanneer de volgende basisopleiding start, kijk dan bij het kopje 'agenda'.

Na de basisopleiding kun je verdiepende seminars in Nederland en Duitsland beter volgen en interpreteren. Daarnaast is er de mogelijkheid om na de basisopleiding aan te sluiten bij werkgroepen in het land die gaande weg gevormd zijn door oud deelnemers uit dezelfde omgeving. Én ergens tijdens je omscholing mag een studiereis naar India natuurlijk eigenlijk niet ontbreken, maar die keuze is aan jezelf.

Op deze site kun je over veel van bovenstaande zaken meer informatie vinden, kijk maar eens rond. Ook zijn de artikelen die Richard schrijft voor vakbladen over Predictive Homeopathie op deze site terug te lezen onder het kopje 'in de media'.

 

 

TOP